Garancia, eredetiség

A Tuscany Leather termékek eredetiségét az alábbi elemek igazolják:

  • Plombával rögzített, Tuscany Leather hologrammal ellátott tasak, amelyen fel vannak tüntetve a termék főbb adatai.
  • A tasakban található az igazolás a 24 hónapos gyártói garanciáról.

A Prémium Táska webáruház a Tuscany Leather hivatalos viszonteladója, így biztos lehet benne, hogy csak eredeti, a gyártótól származó terméket vásárol.

 

Elállás, garancia


A jogszabály a termék átvételét követően 14 napos elállási lehetőséget biztosít a vásárló számára. Az elállási jog csak akkor gyakorolható, ha a terméken használat nyomai nem láthatók, illetve az eredetiséget igazoló elemek nem kerültek eltávolításra. Egyedileg gyártott, pl. gravírozással ellátott termékekre nem alkalmazható az elállás.

A gyártó minden termékére 24 hónapos garanciát vállal. Kérjük vegye figyelembe, hogy a termékek kézzel készülnek, így egyedi mintázatban, illetve a színekben lehetnek eltérések a képeken látottaktól. Ettől lesz minden darab egyedi és értékes. Amennyiben a termék rendeltetésszerű használat és rendszeres ápolás mellett tönkremenne, kérjük jelezze a problémát az info@premiumtaska.hu email címen, hogy segíteni tudjunk a garancia érvényesítésében. Lehetőség van a garanciát követően is javítást kérni, valamint pótalkatrészeket (pl. vállpántot) rendelni.

További információért tekintse át az Általános Szerződési Feltételeket.